Fake Rolex
Okategoriserade

Fyra klassiska Rolex-imitationer rekommenderas

Rolex-klockor har alltid varit ganska heta på inhemska och utländska marknader. På Replica Watches-marknaden har Rolex Replica-klockan en mycket hög popularitet, vilket gör det till valet för fler klockälskare att köpa klockor. Idag har min kusin rekommenderat fyra klassiska fake rolex-mekaniska klockor för män till alla, och vänner som är redo att köpa klockor kanske vill konsultera dem.

Rolex Sea Make Series 116660-98210 Blue Ghost King Gradient

Rörelse: graverad rörelse ETA2836, schweizisk rörelse ETA2836, replik Rolex 3135 rörelse

Rem: rostfritt stålarmband

Fodral: rostfritt stål

Spegelyta: Sapphire Crystal Mirror

Diameter: 44MM

Vattentätt: 100 meter

kommentarer:

Den senaste produktionen av Rolex Sea-serien med gradientblå spökung. I dykklockans värld är 116660, känd som Ghost King, större i storlek (44 mm) än den populära Green Spider (40 mm) under de senaste åren, och dess tjocklek är också 17,6 mm, men Dykprestanda är bättre och är för närvarande den högsta vattentäta specifikationen. Klockor upp till 3900 meter djup, naturligtvis finns det inget datumförstoringsglas designat av ”Cyclops”.

Den nya stilen är baserad på den traditionella svarta versionen med en ljus till mörkblå gradientskiva. 904L stålringen är försedd med safirkristallglas, närmare temat ”djuphav”.

Rolex Logical Automatic Watch Gold Mechanical 116233G Log Gold Watch

Rörelse: graverad rörelse ETA2836, replik Rolex 3132, schweizisk ETA2836 rörelse

Rem: K Guldrem

Fodral: Rose guldpläterad

Spegelyta: Sapphire Crystal Mirror

Diameter: 36MM

Vattentätt: 100 meter

kommentarer:

För närvarande är denna Rolex 116233G den bästa kvalitetsversionen, perfekt kopia, utförande är mycket giltig; med tre drag att välja mellan, inklusive en riktig schweizisk original ETA-drag för att ge ett val av kvalitetsvänner; 36MM-ringstorlek är måttlig, Lämplig för vänner med mindre handleder; 18K guldpläterad krona tryckt med samma logotyp som den ursprungliga, jämna rotationen under justering; 18K guldpläterat armband, utmärkt korrigeringsteknik, inga fläckar; 18K guldring, triangulär bakgrundsstruktur Färg är samma som original;

Rolex Submersible Mechanical Watch 116610LV Ghost Water Green

Rörelse: Schweizisk rörelse replik ETA2836, rörelse ETA2836

Rem: rostfritt stålarmband

Spegelyta: Sapphire Crystal Mirror

Diameter: 40MM

Vattentätt: 100 meter

kommentarer:
Som en representant för dykklockor är Rolex Blackwater Ghost definitivt ledande inom dykklockor. För en riktig dykklocka bör du tänka på: 40mm-ratten är medelstor och passar alla handleder. Vare sig det är formellt eller avslappnat kan det kopplas ihop. Jämfört med svart eller vitt från vanliga klockor är Rolex Green Water Ghost grön urtavla en hårdare färg för de flesta och är också en relativt blåsig färg, lämplig för personer som söker individualitet. Priset är samma som föregående V6 och är också utrustat med A2836- och SA3135-rörelser för att säkerställa den exakta tidpunkten för klockan och ger en perfekt tidsupplevelse.

Rolex Submersible Mechanical Watch 116610LN Black Water Ghost

Rörelse: inspelad ETA2836-rörelse, schweizisk rörelse ETA2836

Rem: rostfritt stålarmband

Spegelyta: Sapphire Crystal Mirror

Diameter: 40MM

Vattentätt: 100 meter

kommentarer:

Liksom fabriken N klassiker är den senaste versionen av V7 mycket känslig och varje utseende hanteras på plats. Med Rolex 2836, 3135-rörelsen är det svårt att tävla hållbart och exakt med andra klockor. Rörelsen 3135 är en mycket klassisk Rolex-rörelse med en hög grad av bevarande. Med en skruvad räckvidd är den gjord av robust keramik och har en stark korrosionsfunktion. Den växelformade ytterringen förstärker friktionen. Det senaste 904L rostfritt fodralet med rem, klassisk och lugn 40MM svart urtavla. Från slangögonpekaren till Mercedes-Benz-nålen har de 11 tidsmarkörerna en vit lysande beläggning och tiden syns tydligt genom den klara safirkristallen.

Sammanfattning: Ovanstående rekommenderade Rolex Fine Imitation Mechanical herrklocka är ekonomiskt, utsökt utförande, välkommen av många män, välkomna till alla som läser koden för att lägga till WeChat kundtjänster och köpa sin favoritstil.