fake rolex gmt master
Okategoriserade

Fake Rolex Gmt Master Basel-utställningen 2019, Lanserar Ny Klocka

Rolex Oyster Perpetual Greenwich II är designad för att visa tid i två olika tidszoner och är den perfekta klockan för resenärer runt om i världen.

Fake Rolex Gmt Master Urbana väsentliga klocka

Fake Rolex Gmt Master har lanserat den nya Oyster Perpetual GMT-Master II-klockan med en tvåvägs roterande ytterring och en blå och svart tvåtonig Cerachrom 24-timmars graderad keramisk ring. Kombinationen av robust stål och minnesremmar ekar den röda och blå tvåfärgade Cerachrom-keramiken under 2018, vilket gör 40 mm emaljfodral mer framträdande och mer attraktivt.

De nya 3285 kaliberna med ledande klocktillverkningsteknologi och 蚝-typen Perpetual Greenwich II är de första som utrustades 2018.

Liksom alla Rolex-klockor är den nya Greenwich II certifierad av Precision Observatory’s Precision Timepieces för att se till att klockan kommer att fungera exceptionellt bra när den bärs.

Unika verktyg flera tidszoner

I början av lanseringen av Greenwich-typen utformades den för att hjälpa professionella piloter att navigera klockan under långdistansflygningar. Denna klocka har sedan dess blivit den vackra klockan för resenärer under åren. Klockans design är unik och igenkännbar, oavsett i svartvitt eller två färger.

Det är också möjligt att förstå både den lokala tiden och den tredje tidszonen.

Högteknologisk keramik

Rolex Replica har varit banbrytande inom utvecklingen av keramisk teknik. Med sin toppteknik har den utvecklat en integrerad keramisk ytterring och keramisk ordring. Detta innovativa material är inte bara motståndskraftigt mot korrosion och repor, utan det bleknar inte ens när det utsätts för UV-ljus. Efter många års forskning och utveckling har Fake Rolex Gmt Master utvecklat en unik uppsättning expertis och innovativa högteknologiska utrustningar och tillverkningsprocesser, så att de i slutändan kan producera keramiska komponenter oberoende. 2013 lanserade varumärket Greenwich Type II utrustad med den blå och svarta tvåfärgade enkla keramiska ordcirkeln utvecklad av Rolex, vilket är en betydande vändpunkt i klockindustrin när det gäller användning av keramik.

De gjutna siffrorna och skalorna är pläterade med platina med PVD (Physical Vapor Deposition) -beläggningsteknik.

Vattentät symbol för ostronväska

Greenwich IIs emaljfodral är vattentät till 100 meter (330 fot) och är en pålitlig och pålitlig modell. Mellanhuset är tillverkat av ett fast stycke massivt stål och är svårt att förstöra.

Fake Rolex Gmt Master-urmakaren stramar åt det utmärkta kraterbottenöverdraget med varumärkets unika verktyg, så att bara Rolex-urmakaren kan komma åt rörelsen. Den lindande kronan har ett tre-lås trippelt vattentätt system. Greenwich IIs vattentäta emaljfodral ger det bästa skyddet för rörelser med hög precision.

Fake Rolex Gmt Master 3285 konstant motorkärna

Denna nya generation av rörelser är alla utvecklade och tillverkade av Rolex, som helt återspeglar Rolex innovativa teknik och förstklassiga klocktillverkningsteknologi. Pålitlighet, kraftreserv, antivibration och antimagnetisk och användarvänlighet. Lycka till.

Den är gjord av en unik paramagnetisk legering gjuten av Rolex, som är tio gånger mer stötsäker än konventionella hårfår. Den blåa Parachrom-hårsprången är utrustad med en Rolex-slutcirkel för att säkerställa att hårfästet förblir regelbundet i valfri position. Rörelsens balansfjädermontering är utrustad med Rolexs patenterade, högpresterande Paraflex-dämpningsanordning för att öka rörelsens vibrationsmotstånd.

Super Observatory Precision Timepiece Certification

Precis som alla Rolex-klockor fick Greenwich Type II den enastående observationscertifieringen som Rolex lägger 2015. Denna unika titel bevisar att klockan har lyckats klara en serie tester på Rolex-laboratoriet, vilket går utöver klockindustrins konventioner och standarder. Klockan är monterad och testad för att se till att klockan levererar exceptionell prestanda när det gäller precision, kraftreserv, vattentätning och självlindning när den bärs. Rolex Super Astronomical Precision Timepiece har ett genomsnittligt fel på mindre än två sekunder per dag, mer än dubbelt så mycket som en konventionell observationscertifierad precisionstime.

Den gröna tätningen är en symbol för Superobservatoriets precisionsur. Varje Rolex-klocka är av denna tätning.

Minnesrem och spännspänne

Den nya minnesremmen är utrustad med en Rolex-designad och patenterad säkerhetsspänne av spackeltyp för att förhindra oavsiktligt öppning av spännet. Remmen är också utrustad med en märkesutvecklad lättjusterbar länk, vilket gör att bäraren enkelt kan förlänga remmen med cirka 5 mm för en bekväm passform.

Väskemodell: 126710BLNR
Remmodell: 69200
Serie: OysterPerpetual Professional (OysterPerpetualProfessional)
Super Observatory Precision Chronometer Certification *
Global femårsgaranti