gucci fake
Okategoriserade

Centennial Rolex Million Rolex

Årsjubileet för grundandet av världens främsta lyxmärke Rolex, Antiquorum Auctioneers, som är känt för att auktionera klockor och klockor, kommer att hålla en auktion nästa månad med temat ”utvecklingen av rolex replica sportklockor.” Förhandsvisning av världsturnén startade i Hong Kong i slutet av månaden och flyttade sedan till Peking, Tokyo och andra platser. Den hölls den 17 april vid Antigorons amerikanska huvudkontor i New York.

Auktionen täcker Rolex samlingar, inklusive Oyster, Submariner, Cosmograf och Milgauss. Bland dem finns också replica watches-modeller med smeknamnet ”Paul Newman” och ”James Bond” på auktionslistan.

Fake rolex Submariner Ref. 6538 tros det att Schoen Connery bar denna klocka i de första 007 filmerna ”Dr. No. 7”.

Smeknamnet James Bond, replika klockor Submariner Ref. 6538, tillverkad 1954, har en rostfritt stål och är vattentät. Det trodde att skådespelaren bar denna klocka, Schoen Connery, i det första avsnittet av 007-filmerna ”Dr. No” 1962. Det uppskattade auktionspriset är mellan 1,24 miljoner och 1,86 miljoner yuan.

En annan replika Cosmograph Daytona Ref. 6239, smeknamn Paul Newman, älskade också klockfans. Den tidiga Cosmograf Daytona har en vit (eller svart) urtavla med tre små svarta (eller vita) remsor, en handbehandlad rörelse och en rostfritt stålur. Dessa är de så kallade Paul Newman-klockorna. Högt insamlingsvärde.

fake gucci Cosmograph Daytona Ref. 6239

Även om Cosmograph Daytona senare introducerade efterföljande modeller insisterade klockfans att siffrorna 6239 och 6241 var ”Positive Port” Paul Newman-klockor. Anledningen är relaterad till Paul Newman. En sa att Paul Newman bar denna gucci fake i filmen ”The Winning”, och vissa sa att Paul Newman inte hade den i filmen, men han bar den när han gjorde affischen. , Och väckte uppmärksamhet från italienska klockfans, så det blev en hit.